Leer snel en gemakkelijk klanten binnenhalen met:

The Cold Calling Blueprint

Dé training voor sales professionals in telefonische acquisitie! The Cold Calling Blueprint geeft jouw structuur, de vaardigheden en antwoorden op de meest voorkomende salesvraagstukken.

Leer nu hoe je gemakkelijk afspraken krijgt, door de bewaren heenkomt, jouw merk onderscheidend kan maken en meer deals sluit!

Vertrouwd door onze klanten
Murèl Danique Becker
Murèl Danique Becker
Read More
Ik werd gemotiveerd om het direct in het prakrijk te brengen en kreeg heel veel positieve energie van Karel-Oscar! Ook praktijkvoorbeelden waren erg nuttig, hoe je langs de bezwaren van de klant komt heeft heel veel impact op mij gehad.

Sales Manager - Manta Gifts
Cas Geurts
Cas Geurts
Read More
De cursus was een echte eye-opener voor mij en mijn team! Karel-Oscar heeft ons voorzien van waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zijn manier van lesgeven is inspirerend en de technieken om klantbezwaren te overwinnen zijn ongeëvenaard. We voelen ons nu veel zelfverzekerder tijdens onze pitches!

New Business Developer - KPN
Sara Bijvoet
Sara Bijvoet
Read More
Na de 3-daagse sessie kon mijn team niet wachten om de telefoon op te pakken en te beginnen met pitchen en gebruik maken van de tools en feedback die Karel-Oscar hen gaf.

Head of Business Development Benelux & Nordics
Melchior Schimmel
Melchior Schimmel
Read More
De training was echt ‘on point’! Er is echt een verschil tussen andere training organisaties, het team kreeg meteen een boost en de tips en tricks waren ‘next level’!

CodeGuild